Ris-rijschool opleiding Eindhoven

Geplaatst op 16-09-2023

Categorie: Auto en vervoer

Rijles in Eindhoven nodig die de ris doet? 

Rijles in Eindhoven nodig? Bij onze rijschool in Eindhoven kun je rijlessen volgen op een manier die jij het fijnste vindt. Je kunt bij onze het ris 2.0 rijopleiding volgen, wij zijn de derde rijschool in Eindhoven waar jij de RIS rijopleidingen in stappen kan volgen.

Dat wil zeggen dat je stap voor stap leert autorijden en 1.5 uur rijles neemt per week. Vind je een 1.5 uur te lang? Dan kan je ook altijd kiezen voor een rijles van uur per week. Het is belangrijk dat we de rijlessen inplannen aan de hand van jou wensen, zodat jij met een goed gevoel het rijbewijs weet te halen.

Zoek je een rijschool voor jouw rijles in de buurt van Eindhoven, dan kan je bij onze rijschool terecht. Met onze rijschool geven wij rijles in Eindhoven en omgeving. Bij onze rijschool kan je op praktijk examen in Eindhoven halen. Aan jou de keus waar jij op rijexamen wilt gaan om je rijbewijs te halen.

Rijschool Eindhoven

Benieuwd hoeveel rijlessen je nodig hebt met de ris rijopleidingen in stappen? Vraag nu een proef rijles aan en ontdek zelf hoe snel jij je rijbewijs kunt halen bij onze rijschool in Eindhoven.

Rijlessen in Eindhoven in niet altijd duur

Wist je dat door onze doel en middel rijles methode gemiddeld minder rijlessen nodig hebt? Hierdoor heb je dus snel je examen in Eindhoven gehaald en ben je tenslotte goedkoper uit bij onze rijschool in Eindhoven.

Ris rijles Eindhoven

De RIS is vernieuwd en zal vanaf 2023 de standaard worden. Wij zijn de derde rijschool in Eindhoven die RIS 2.0 gecertificeerd is. Het slagingspercentage is 70% hoger in vergelijking met andere rijscholen in Eindhoven die de reguliere opleiding verzorgen. Met ris heb je minder rijlessen nodig dan bij de regulier rijscholen in Eindhoven