Waxen Den Haag

Geplaatst op 02-08-2022

Categorie: Mens en gezondheid

Als je begint met harsen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is de lengte van het haar erg belangrijk. Wanneer de lengte correct is, zult u genieten van een langere behandeltijd. 
Hoe lang kan ik stoppen met scheren voordat ik ga Waxen? 
Als richtlijn vragen we je altijd om minimaal 2 weken niet te scheren. Dan moeten de haren minimaal 0,5 cm lang zijn. 0,5 cm lang haar in 2 weken? Dan kunt u altijd eerder bij ons terecht voor uw waxbehandeling. Haren korter dan 0,5 cm na 2 weken? Dan is het verstandig om een ​​week te wachten met Waxen. 
Het is ook mogelijk dat de haren te lang zijn om de wax aan te kunnen. Het wordt altijd aanbevolen om te waxen tot een haarlengte van 1,5 cm. Als het haar langer is dan 1,5 cm, kan het tijdens de behandeling breken. Hierdoor blijft de haarlijn in de huid achter en heb je een baard. Verlegen! De waxbehandeling is ook pijnlijker als het haar langer is dan 1,5 cm. Voor uw comfort verwijderen wij geen haren vanaf 1,5 cm of meer. 

Waar moet ik op letten voor en na het Waxen? 

Om zo lang mogelijk van je harsen te kunnen genieten, volgen hier enkele tips over wat je wel en niet moet doen.  24 uur voor ontharing: geen peeling meer, niet zonnebaden of sauna. 
24 uur na waxbehandeling: Niet sporten, geen zonnebank gebruiken/zonnebaden, niet sauna, niet baden/zwemmen, vocht/hitte/zon contact met de onthaarde huid vermijden. 
Ook is het dragen van katoenen ondergoed aan te raden (geen strings of veters), vermijd strakke kleding, raak de huid alleen aan met gewassen handen, probeer de deur na het baden te sluiten met Neem een ​​koude douche op de eeltige huid Na het baden , droog de huid af met een handdoek (niet wrijven). 
Regelmatig harsen zorgt voor het beste resultaat. Daarom raden we aan om binnen 3 tot 6 weken na uw ontharingsbehandeling te retourneren. Vermijd scheren tussen waxbeurten door. Dit maakt het haar stugger en moeilijker te verwijderen. 

Hoe lang blijven de haren weg?

Na de eerste behandeling kunt u rekenen op minimaal een volle week zonder baard of haar. Hoe langer je plukt, je zult merken dat ook de haren weg willen blijven. Denk 2-3 weken zonder haar. Ook worden de haren na verloop van tijd dunner en worden ze weer zachter.